2012-2013 Dönemi Erasmus Öğrenim Hareketliliği Sertifikaları Hazırlandı

2012-2013 Akademik Yılı içerisinde Erasmus Öğrenim Hareketliliğine katılmış olan öğrencilerimize verilecek olan sertifikalar hazırlanmıştır. 2012-2013 döneminde Erasmus Öğrenim Hareketliliğine katılmış olan öğrencilerimizin aşağıdaki listeden isimlerini kontrol etmeleri tavsiye olunur. Duyuru altındaki "2012-2013 Sertifika Listesi"nde isimleri olan öğrencilerimize, Türkçe ve İngilizce olmak kaydıyla çift taraflı olarak basılan sertifikaların dağıtımına 13.05.2013 itibariyle başlanmıştır. Sertifikasını elden teslim almak isteyen öğrencililerimiz Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü 104. numaralı odaya bizzat gelerek sertifikalarını  zimmet karşılığı teslim alabilirler. Listede isimleri bulunan ve sertifikalarının kargo ile adreslerine gönderilmesini isteyen öğrencilerimiz ise, erasmus@sakarya.edu.tr veya erkurt@sakarya.edu.tr  adreslerine;  Kargo gönderimi istediklerine dair, İsim-Soyisim, Hareketlilik dönemi, Açık adresleri ve Telefon bilgilerinin olduğu bir ileti göndermeleri gerekmektedir. Kargolar, ücretleri alıcı (öğrenci) tarafından ödenecek şekilde düzenlenecektir.Sertifikalarının başka bir kişiye teslim edilerek verilmesini isteyen öğrencilerimizin de yukarıdaki adreslere, vekil gösterdikleri kişinin ismini bildirecek şekilde ileti göndermeleri gerekmektedir.