Erasmus Birden Fazla Hareketliliğe Başvuru Durumu Hk.

ERASMUS BİRDEN FAZLA HAREKETLİLİĞE BAŞVURU DURUMU HK.

2021 Erasmus başvuru sürecinde sistemde birden fazla hareketliliğe başvurusu olan öğrencilerin Sabis e-maillerine;

"El Kitabında "İki hareketlilik türüne birden aynı anda başvurma (öğrencinin tercih ettiği hareketlilik türüne azaltma uygulanır) (-10 puan)" maddesi gereğince 18 Mart Perşembe saat 13.00'e kadar bu e-maile cevaben hangi hareketlilikten -10 puan düşülmesini istediğinizi bildirmeniz gerekmektedir.
* 3 hareketliliğe başvurusu olanlar seçecekleri 2 hareketliliği bildirmeleri gerekmektedir.
** Belirtilen tarihe kadar bildirim yapmayanların kesintileri STAJ hareketliliğinden yapılacaktır."

şeklinde bildirim yapılmıştır. Şu ana kadar dönüş yapmayan öğrencilerin bahsedilen e-maili kontrol ederek dönüş yapmaları rica olunur.

Not: E-mail'de ve daha önceki duyuruda sehven 17 Mart Çarşamba günü yerine 17 Mart Perşembe yazılmış olup bu karışıklığın olumsuz bir sonuç doğurmaması adına tarih 18 Mart Perşembe saat 13.00 olarak revize edilmiştir.