Ana Sayfa
Duyurular
Erasmus Yedek ve Ek Yerleştirme Sonuçları

ERASMUS YEDEK VE EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI

Değerli Öğrencilerimiz,

 

Erasmus asil “onay” süreci sona ermiş olup bu süreçte öğrenim hareketliliği için 15, staj hareketliliği için 5 öğrenci onay vermemiştir. Bu öğrencilerimizin yerine yedekten asil (aday) listesine yerleştirmeler yapılmış olup ekli dosyada bulabilirsiniz.

Ayrıca; ilk yerleştirmedeki fakülte yerleşim dağılımları göz önünde bulundurularak bazı fakültelerde diğer fakültelere göre yerleşme oranının çok düşük olduğu belirlenmiş ve bu fakültelere kontenjanları çerçevesinde yerleşme oranı diğer fakülteler ile aynı olacak şekilde ek kontenjan ile yerleştirme yapılmıştır.

Öğrenim dosyası yeşil alan yedekten yerleşenler, mavi alan ise ek yerleşenleri ifade etmektedir.

Asil aday olarak yerleşen (öğrenim ve staj) öğrencilerimizin erasmus@sakarya.edu.tr adresine 07 Nisan 2021 Çarşamba günü 17.00’ye kadar yerleşmesini onaylayıp onaylamadığına dair dönüş yapması gerekmektedir. Aksi durumda aday yerleşmesi iptal edilecektir.

Not: Bu süreçten sonra ek bir yerleştirme yapılmayacaktır. Verilen son dönüş süresi hiçbir şekilde esnetilmeyecektir.

"ONAY" sürecinizi 25 Mart 2021 tarihli aşağıda linki verilen web duyurumuzdaki bilgilendirmeyi dikkate alarak yapmanız faydanıza olacaktır.

https://erasmus.sakarya.edu.tr/tr/duyuru/goster/100302/onay-sureci-ve-2021-yili-program-kilavuzu-2021-uygulama-el-kitabi