Sağlık Konsorsiyumu Erasmus+ Almanca Sınavı Hk.

SAĞLIK KONSORSİYUMU ERASMUS+ ALMANCA SINAVI HK.

Değerli Öğrencilerimiz,

Sağlık Konsorsiyumu Erasmus+ Almanca Dil Sınavı daha önce de paylaşıldığı üzere 29 Haziran 2021 Salı günü Saat 11.00 - 13.30 saatleri arasında online olarak UZEP sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimiz UZEP'e şu linkten erişebilir: uzep.sakarya.edu.tr

Erasmus+ Sağlık Konsorsiyumu Almanca dil sınavı için "103 Erasmus Almanca - SHMYO" dersi  açılmıştır.

Öğrenciler için kullanıcı adı ve password kuralları:

Username: Küçük harf ile başlayacak şekilde öğrenci numaraları (b, g, y, d ile örneğin b180200000, y201000000 gibi)

Password: TC numaranız

Not 1 : Sistem ilk girişte şifre değiştirme uyarısı vermektedir.

Not 2 : Sınav günü herhangi bir aksilik yaşanmaması adına lütfen herkes önceden sisteme giriş yaparak kontrollerini sağlasınlar.

Sınav saat 11.00'de başlayacak olup sınav süresi 150 dakikadır. Tüm öğrencilerin sınava saat 11.00'de giriş yapmaları gerekmektedir.

Sınav İçeriği;

- 5 yazma sorusu (67 Puan)

2'si 40 kelimelik

3'ü 80 kelimelik

- 37 Doğru-Yanlış ve Çoktan Seçmeli (33 Puan)

*Tüm başvuru sahipleri için sınav tanımlanmıştır. Tüm başvuranların hareketlilikten faydalanmaları için sınava girmesi gerekmektedir.