Ana Sayfa
Duyurular
2014-2015 Erasmus Faaliyeti Sertifika Duyurusu

2014-2015 ERASMUS FAALİYETİ SERTİFİKA DUYURUSU

2014-2015 dönemi Erasmus öğrenim ve staj hareketliliği sertifikalarının dağıtımına 26 Şubat 2016 Cuma günü başlanacaktır. 

Bu duyuru ekinde bulunan öğrenim ve staj listelerinde isimleri olan öğrenciler sertifikalarını elden veya kargo ile teslim alabilirler. 

 

Sertifikasını elden teslim almak isteyen öğrenci ve mezunlarımız Dış İlişkiler Şube Müdürlüğümüze gelerek 104 numaralı odadan imza karşılığı teslim alabilirler. sertifikasının başkası tarafından teslim alınmasını isteyen hak sahipleri, teslim alacak kişinin adını soyadını betulkurcan@sakarya.edu.tr veya erasmus@sakarya.edu.tr adreslerine e-posta ile bildirmeleri gerekmektedir.

Sertifkasını kargo ile teslim almak isteyen hak sahipleri, betulkurcan@sakarya.edu.tr adresine kendilerinin ad soyad, açık adres, telefon ve iletişim bilgileri ve erasmus yaptıkları dönemi (yıl aralığı) bilgilerini içeren e-postayı iletmeleri gerekmektedir. Sertifikalar, ödemesi hak sahibi/öğrenci tarafından yapılacak şekilde 5 iş günü içerisinde kargoya verilir.