2016-2017 Erasmus+ Yabancı Dil Sınav Yerleri Duyurusu

2016-2017 ERASMUS+ YABANCI DİL SINAV YERLERİ DUYURUSU

24 ŞUBAT 2016 Çarşamba Günü saat 14:00 de gerçekleşecek olan Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı oturum planı;

www.ersbasvuru.sakarya.edu.tr adresi üzerinden tüm sınav hakkı kazanan öğrencilerimizin başvuru sistemine yüklenmiştir. Sınav salon ve sıra bilgilerinize başvuru ekranınızda yer alan "Sınav Bilgileri" sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Sınavlarda GSM kullanımı yasak olup, öğrenci kimliği gösterilmesi zorunludur. Öğrenci kimliği üzerinde bulunmayan öğrenciler, sınav salonlarına kabul edilmeyecektir.

Ekli listede sınava kabul edilenler, not ortalaması yetersizliğinden ötürü elenenler ve sınav puanı yerine dil belgesi ibraz edenler ayrı ayrı listelenmiştir. Olası eksik ve/veya yanlış bir bilgi olması halinde lütfen müdürlüğümüz ile iletişime geçiniz.

SINAVA KATILACAK ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.