Erasmus 2016 Dil Sınavı Sonuc

Alfebetik Sıralama Soyadı Üzerinden Yapılmıştır.

- Ekli listede isimleri yer alan öğrencilerimiz, dil belgesi beyan etmeyen ve 24 Şubat 2016 Çarşamba günü yazılı dil sınavına katılan öğrencilerimizdir.(Güvenlik nedeni ile TC Kimlik numaralarınız yayınlanmamıştır.)

- Dil puanlarınız ayrıca www.ersbasvuru.sakarya.edu.tr adresi üzerinden kişisel olarakta yayındadır.

- Dil sınavından 60 ve üzeri alan öğrencilerimiz Öğrenim Hareketliliğinde, 40 ve üzeri alan öğrencilerimiz ise Staj Hareketliliğinde yerleştirmeye hak kazanmışlardır. SÖZ KONUSU DİL PUANLARINDAN DÜŞÜK ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ ELENMİŞ KABUL EDİLEREK YERLEŞTİRME SÜRECİNE ALINMAZLAR. (Bu yerleştirmeler başvurularınızın bu hareketliliklerde olması durumunda geçerlidir)

- Birinci Asil Yerleştirmelerimiz 02 MART 2016 ÇARŞAMBA günü sistem üzerinden ilan edilecek olup; onayınıza sunulacaktır.

***LÜTFEN YERLEŞTİRME SÜRECİNDE İLAN VE E POSTALARIMIZI DİKKAT İLE TAKİP EDİNİZ.