İngilizce Dil Destek Kursu Duyurusu (40-60 Not Aralığındaki Öğrencilerin Dikkatine)

İNGİLİZCE DİL DESTEK KURSU DUYURUSU (40-60 Not Aralığındaki Öğrencilerin Dikkatine)

Sevgili Öğrencilerimiz;

2016 - 2017 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğine başvuran ve yazılı dil sınavı (İngilizce) barajı olan 60 puanı alamayan ekli listede başarı sıralaması mevcut 40-60 puan aralığında ki siz öğrencilerimiz için "İngilizce Destek Kursu" düzenlenecektir.

Henüz yerleştirme işlemi gerçekleştirilmeyen sizlerin arasından kursa katılım şartlarını kabul edenleriniz arasından başarı sıralamasına uygun olarak mevcut tercihleriniz içinde kalan boş kontenjanlara yerleştirme yapılacaktır.

Ekli dosyalarda yer alan FERAGAATNAME ve KURS TERCİH FORMUNU adınıza düzenleyerek 22 MART 2016 SALI günü mesai bitimine dek Dış İlişkiler Şube Müdürlüğüne elden ve/veya elektronik ortamda erasmus@sakarya.edu.tr adresine e posta ile ulaştırabilirsiniz.