2020 Dönemi Staj Hareketliliği Dusk ve Deha’s Konsorsiyum Projeleri Başvurusu

2020 DÖNEMİ STAJ HAREKETLİLİĞİ DUSK ve DEHA’s KONSORSİYUM PROJELERİ BAŞVURUSU

Bildiğiniz gibi 2020 dönemi başvurularının 30 Aralık 2019 – 03 Şubat 2020 tarih aralığında alınacağını duyurmuştuk. Aynı duyurumuzda staj hareketliliği için ortalama 50 kontenjanımız olduğunu da belirttik. Koordinatörlüğümüz yukarda bahsettiğimiz ana projemize (KA 103) ek olarak staj alanında iki konsorsiyum projesine de sahiptir. Bunlardan birisi Mühendislik, Fen Bilimleri (Fizik, Kimya, Biyoloji) ve İşletme Anabilim Dalı’nın mühendislik alanına hitap eden Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümünü içeren DUSK (KA 108), diğeri ise Tıp Bölümünü içeren DEHA’s (KA 108) konsorsiyum projeleridir.

Her iki konsorsiyum projemiz sadece staj hareketliliğini kapsamaktadır. Bu projelerimiz de Erasmus+ kapsamında olup genel olarak aynı şartları içermekle birlikte KA 103 projemizden farkları aşağıdaki gibidir;

DUSK :

1. Bu projeye Mühendislik, Fen Bilimleri (Fizik, Kimya, Biyoloji) ve İşletme Anabilim Dalı’nın mühendislik alanına hitap eden Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencileri başvurabileceklerdir.

2. Değerlendirme kriterleri aşağıdaki gibidir:

GANO : Minimum 2,20 / 4,00 (Lisans) – 2,50 / 4,00 (Y.lisans ve Doktora)

Yabancı Dil : Minimum 65/100 (B1)

3. 6 (altı) ayı hibeli olacak şekilde ortalama 4 öğrenci yerleştirilecektir.

4. Hak kazanan öğrencilerimizin sağlık, sorumluluk ve kaza sigortaları konsorsiyum tarafından karşılanacaktır.

5. Öğrencilerin başvuru son tarihine kadar (03 Şubat 2020) ofise "kabul mektubu" teslim etmesi gerekmektedir.

DEHA’s :

1. Bu projeye Tıp Fakültesi öğrencileri başvurabileceklerdir.

2. Değerlendirme kriterleri aşağıdaki gibidir:

GANO : Minimum 2,20 / 4,00 (Lisans) – 2,50 / 4,00 (Y.lisans ve Doktora)

Yabancı Dil : Minimum 65/100 (B1)

3. 6 (altı) ayı hibeli olacak şekilde ortalama 8 öğrenci yerleştirilecektir.

*Bu iki proje için başvuru ve süreç takvimi KA 103 ile aynıdır.

*Tüm projelerimiz için Staj Hareketliliği kabul mektubu son teslim tarihi 03.Şubat 2020 dir .