Erasmusiys 2. Sınav Sonuçları

ERASMUSİYS 2. SINAV SONUÇLARI

Değerli Öğrencilerimiz,

ERASMUSİYS 2. Sınav Sonuçları açıklanmış olup başvuru yapmış olduğunuz alandan sonuçlarınızı görebilirsiniz. Dil Belgesi yükleyen öğrencilerimizin puanları da sisteme işlenmiş olup yine başvuru alanından görülebilmektedir.

Bildiğiniz gibi yerleştirme işlemleriniz GANO (2,20 lisans / 2,50 Y.lisans ve Doktora) ve Dil (İng= Staj 50 / Öğrenim 65) (Alm= Staj 50 / Öğrenim 60) barajı şartını sağlayan öğrencilerimizin Genel Puanı (50%GANO + 50%Y.Dil) esas alınarak yapılacaktır.

Diğer taraftan şu an sistemde gördüğünüz Genel Puanlar henüz nihai puanlar değildir. Tercih başlangıcına (27 Şubat 2020) kadar daha önce faydalanan, aynı anda iki başvuru yapan (hangi başvurudan puan düşmesi ile alakalı hem duyuru yapılacak hem de e-mail gönderilecektir) ve Şehit ve Gazi yakını belgesi getirenlere ek puan verilmesi işlemleri gerçekleşecek ve Genel Puanlar açısından son durum oluşacaktır.