Erasmus Tercih ve Onay Süreci

ERASMUS TERCİH VE ONAY SÜRECİ

Tercihler 27 Şubat - 02 Mart 2020 tarihleri arasında hem öğrenim hem de staj hareketliliğine başvuranlar için açılacak olup öğrenim hareketliliğinde bölümlere tanımlı üniversiteler arasından en fazla 5 tercih yapılabilecektir. Staj hareketliliğinde ise "Sakarya Üniversitesi" olarak tek tercih ekrana gelecek ve öğrenciler bunu seçeceklerdir.

-Staj Hareketliliğinde 03 Şubat 2020'ye kadar kabul mektubu teslim etmiş olanların kontenjanımız çerçevesinde yerleştirmeleri yapılacaktır.
-Kabul mektubu getirmeyenlerin de tercih işlemini yapmaları ilerdeki olası kontenjan boşluğu olması durumuna karşı önerilmektedir.

Tercih sonrası belirlenen kontenjanlar çerçevesinde yerleştirilenler için ise 11 Mart - 13 Mart 2020 tarihleri arasında sistem yerleşilen yer için ONAY'a açılacak ve öğrenci yerleştiği üniversite ve/veya staj hakkı için gitmek istiyorsa "KABUL ET" gitmek istemiyorsa "VAZGEÇ" i seçmesi gerekmektedir.

Onay vermeyen öğrenci hakkını kaybetmiş sayılır.