2020 Dönemi Erasmus Sürecimiz Planlandığı Gibi Devam Etmektedir.

2020 Dönemi Erasmus sürecimiz planlandığı gibi devam etmektedir.

Değerli Erasmus Öğrencilerimiz,

2020 Dönemi Erasmus sürecimiz planlandığı gibi devam etmektedir. Geldiğimiz noktada öğrenci Onay işlemleri sona ermiş olup bundan sonraki aşamada (önümüzdeki hafta içerisinde) Öğrenim Hareketliliği çerçevesinde yerleşen öğrencilerimizin bilgilendirmeleri (nomination) yerleştikleri Üniversitelere yapılacaktır. Bilgilendirme yapıldıktan sonra sizlerle bilgilendirmelerin yapıldığı ve bu aşamadan sonra nasıl hareket etmeniz gerektiği bilgisi yine buradan web duyurusu aracılığı ile paylaşılacaktır.

Staj Hareketliliği çerçevesinde yerleşen (Onay veren) öğrencilerimiz süreçlerini gidecekleri ülkenin vize rejimine göre staj başlangıç tarihinden 2-3 ay öncesinden başlatmaları gerekmektedir. Normal şartlarda stajı Haziran ayında başlayacak öğrencilerimizin süreçlerini şu sıralar başlatmaları gerekir ancak İçinde bulunduğumuz süreçte Erasmus kapsamında yurtdışı çıkış izni olmadığı için vize/hibe yazısı yazılamayacaktır. Öğrencilerimizin bu durumu göz önünde bulundurarak gidecekleri kuruma bu durumdan kaynaklı olarak stajlarına geç başlayabilecekleri bilgisini vermeleri ve/ya staj kabul mektuplarını birkaç ay sonra başlayacak şekilde revize etmeleri yerinde olacaktır.