Erasmus Personel Hareketliliği Sürecinin Durdurulması Hakkında

ERASMUS PERSONEL HAREKETLİLİĞİ SÜRECİNİN DURDURULMASI HAKKINDA

Değerli Personellerimiz,

2019 dönemi Erasmus Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketlilikleri çerçevesinde başvurularınız alınmıştı.

Ancak Ulusal Ajans’ın güncel bilgilendirmesi; “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 13 Mart 2020 tarihli https://www.yok.gov.tr/Sayfalar/Haberler/2020/coronavirus_bilgilendirme_1.aspx

duyurusunun 4. Maddesinde ikinci bir duyuruya kadar tüm akademik değişim programlarının durdurulduğu, bundan dolayı da öğrenci/personel seçilse dahi hareketliliklere katılamayacakları için yeni ilana çıkılmaması, çıkılan ilanların sonuçlarının ilan edilmemesi gerekmektedir. Sonuçlar ilan edilmişse ek bir duyuruyla tüm hareketliliklerin durdurulduğu (yukarıdaki linkte yer alan 4.maddeye istinaden) ilan edilmelidir” şeklindedir.

Yukarıdaki bilgilendirme çerçevesinde Üniversitemizde her ne kadar 2019 Dönemi Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği başvuruları alınmış olsa da ikinci bir duyuruya kadar hareketlilikler durdurulduğundan seçim sonuçları ilan edilmeyecektir.

Süreç ile ilgili güncellemeler sizlerle web sitemiz aracılığı ile paylaşılacaktır.