2020 Dönemi Ortak Ülkeler İle Hareketlilik (ka107) Faaliyeti Sonuçları

2020 Dönemi Ortak Ülkeler ile Hareketlilik (KA107) Faaliyeti Sonuçları

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KA 107 İLE DEVAM EDİYOR

2020 dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği - Program Ülkeleri ile Ortak Ülkeler arasında Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında başvuru sonuçları açıklandı.

Proje kapsamında Erasmus+ Koordinatörlüğü tarafından yapılan 8 ülke başvurusundan Arnavutluk / Marin Barleti University / Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü,  Tanzanya / Muslim University of  Morogoro / Sosyoloji Bölümü, Ürdün / Yarmouk University / Türkoloji ve İlahiyat ve Fas / Sidi Mohamed Ben Abdellah University / İlahiyat olarak 4 proje kabul edildi. Projelerin toplam tutarı 114.770,00 Euro olup, bu projeler ile üniversitemiz 2019'a ek olarak Erasmus kapsamında AB ülkeleri dışında işbirliğini genişletmiştir.