2020 Staj Yedek Yerleştirme Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

2020 Proje dönemi Staj Hareketliliği çerçevesinde 26 Şubat tarihli (http://erasmus.sakarya.edu.tr/tr/duyuru/goster/90542/erasmus-tercih-ve-onay-sureci) onay süreci duyurumuz ve bu duyuruda belirtildiği gibi başvuru son tarihine kadar kabul mektubu getirenlerin "onay" vermeleri durumunda hak kazanımları sözkonusu olmuştu. Yine aynı duyuruda "Kabul mektubu getirmeyenlerin de tercih işlemini yapmaları ilerdeki olası kontenjan boşluğu olması durumuna karşı önerilmektedir." bilgilendirmesi yapılmıştı.

Yerleştirmelerden itibaren şu ana kadar gelinen süreçte feragatler sözkonusu olmuş ve neticesinde kontenjan boşluğu oluşmuştur. Bu çerçevede yedeklerden alım sözkonusu olacaktır. Bu durumda kendisine tercih açılan, tercih yapan ancak kabul mektubu getirmediği için asil listede yerleşemeyen tüm öğrencilerimiz 31 Aralık 2020 tarihine kadar kabul mektubu getirmeleri durumunda bu haktan faydalanabileceklerdir.

Hibeli faydalanma süresi : 4 ay
Proje son tarihi / staj son dönüş : 31.05.2022