Erasmus Dil Sınavının Onlıne Olması İle İlgili Duyuru

ERASMUS DİL SINAVININ ONLINE OLMASI İLE İLGİLİ DUYURU

Değerli Öğrencilerimiz,

Bildiğiniz üzere 2021 Erasmus Öğrenim ve Staj hareketlilikleri başvuruları 14 Şubat 2021'de sona erdi. Yayınladığımız süreç takviminde Yabancı Dil Sınavı'nın şeklinin değişme olasılığından bahsedilmiş bu çerçevede içinde bulunduğumuz pandemi koşulları nedeniyle bu yıla özgü olarak ERASMUSİYS ve ALMANCA sınavlarının online olması kararlaştırılmıştır.

Yapılacak ilk sınavın tarihinde herhangi bir değişiklik olmamıştır, buna istinaden;

İngilizce ilk aşama (çoktan seçmeli) sınav tarihi :  03 Mart 2021, Çarşamba, saat 14.00

Almanca ilk aşama sınav tarihi : 03 Mart 2021, Çarşamba, saat 14.00

İlk aşama sınavı https://uzep.sakarya.edu.tr internet sayfası üzerinden yapılacaktır.

İngilizce ikinci aşama (sözlü) sınav tarihi, saati ve sınavın yapılacağı bağlantı adresi ile ilgili bilgilendirme ise ERASMUS web sayfası üzerinden ikinci sınava girmeye hak kazanan öğrencilerin açıklandığı duyuruda sizlerle paylaşılacaktır.

Almanca ikinci aşama (sözlü) sınavın yapılacağı bağlantı adresi ile ilgili bilgilendirme ise ERASMUS web sayfası üzerinden ikinci sınava girmeye hak kazanan öğrencilerin açıklandığı duyuruda sizlerle paylaşılacaktır.

Sınav ile ilgili diğer hususlar ekteki dosyalarda mevcuttur.