Ana Sayfa
Duyurular
2019 Sözleşme Dönemine Ait Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği ve 2019 Sözleşme Dönemi Erasmus+ Deha's (tıp Konsorsiyumu) Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği Başvuruları Başladı

2019 Sözleşme Dönemine ait Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği ve 2019 Sözleşme Dönemi Erasmus+ DEHA'S (Tıp Konsorsiyumu) Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği Başvuruları Başladı

Başvurular  11 Şubat 2020– 03 Mart 2020 tarihleri arasında alınacaktır.

Hareketlilikten yararlanmaktan isteyen personelimiz başvurusunu http://degisim.sabis.sakarya.edu.tr/ adresinden  SABİS kullanıcı adı ve şifresini kullanarak çevrimiçi yapacaktır.

 

Önemli Not:

1. Tüm personelimizin başvuruları kabul edilecek olup ancak uygun faaliyete başvurmak ön şarttır ve personelin sorumluluğundadır, sehven farklı faaliyetlere yapılan başvurular (ders verme yerine eğitim almaya veya Temel Proje yerine konsorsiyuma)  geçersiz sayılacaktır. Erasmus+ Seçim ve Değerlendirme Komisyonu tarafından Üniversitemiz Senatosunun 30.01.2020 tarihinde yapılan 546 sayılı toplantısının "06" nolu kararı ile onaylanan 2019 Sözleşme Dönemi Erasmus+ Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği ve 2019 Sözleşme Dönemi Erasmus+ DEHA'S Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği Başvurularını Değerlendirmede Kullanılacak Puanlandırma Kriterleri çerçevesinde değerlendirilecektir. (İlgili karar ekte yer almaktadır.)

2. Ulusal Ajans tarafından üniversitemize tahsis edilen hibe miktarına göre; Ders Verme hareketliliği için 20, Eğitim Alma hareketliliği için 5’i araştırma görevlisi olmak üzere 14 personelimizin hareketlilikten yararlanması mümkündür.

3. Üniversitemize tahsis edilen hibe miktarına göre; DEHA'S Ders Verme hareketliliği için 3, Eğitim Alma hareketliliği için 2 personelimizin hareketlilikten yararlanması mümkündür.

4. Yabancı Dil Belgesi ibraz etmek isteyen personelin; belgesini başvuru sırasında sisteme yüklemesi gerekmektedir. Belge yüklenmemesi halinde dil puanı 0 (sıfır) kabul edilecektir.

                                                                                                               ERASMUS+ Koordinatörlüğü